Wat is Art of Cooking?

Sinds 2008 zijn enkele Jeunes Restaurateurs beginnen jammen. Zoals muzikanten improviseren we gerechten uit een surprise mand, aangebracht door Metro en aangevuld met producten, nieuwigheden door één van onze partners.

Eind 2009 en door het stijgende succes van onze jam-sessies hebben we besloten onze Art of Cooking sessies open te stellen aan koks, sommeliers, foodpartners, pers, … en ons talent in beperkte groep bot te vieren.

In 2010 komen we 6 kee in de prachtige site van Tours & Taxis, en maken we gebruik van de locatie van Atelier Yves Mattagne om alles in goede banen te leidenr jaar samen. Bij elke sessie is er een guestchef aanwezig.

Vanaf 2014 gebruiken we als locatie naast de hotelscholen ook het Electrolux Experience Center.

Jeunes Restaurateurs

Les Jeunes Restaurateurs zijn een groep jonge, ambitieuze koks die door een interne kwaliteitsselectie tot de top van de Europese gastronomie behoren. Ons doel is klaar en duidelijk: een vernieuwde Europese keuken creëren.

Inventief met traditionele waarden In hun zoektocht naar nieuwe smaakduetten, verrassende geuren en originele ingrediënten, verleggen les Jeunes Restaurateurs culinaire grenzen, met als enige doel het gastronomische genot steeds rijker te cultiveren.

Gedreven door talent en passie, willen ze de grondvesters zijn van een nieuwe Europese keuken. Een keuken, die het immense erfgoed van eet- en levenskunst in ere houdt en tegelijk verrijkt en overdraagt naar volgende generaties...